“Exista o cale mai buna, gasesti-o.”

Thomas Edison

YieldPlanet este un furnizor de software premium canalizat pe gestionarea veniturilor si a canalelor de vanzari. Furnizam solutii puternice, dar usor de folosit, pentru a depasi provocarile distributiei online si ale gestionarii veniturilor.

Echipa YieldPlanet este constituita din persoane a caror pasiune este sa ofere cele mai bune solutii pentru hoteluri, la hoteluri. Produsele noastre sunt croite pentru nevoile si asteptarile clientilor nostri – hotelurile.

Misiunea noastra nu este sa dezvoltam software pentru hoteluri, ci de a-i ajuta sa-si creeze propriile solutii.

„Pentru a veni cu noi intrebari, noi posibilitati, sa privesti vechile problemele din unghiuri diferite, necesita imaginatie creativa si marcheaza adevaratul progres in stiinta”

Albert Einstein

YieldPlanet este detinut de GTH Solutions (Global Travel and Hotel Solutions) si a fost fondat in 2009. Echipa manageriala YieldPlanet are peste 20 de ani experienta atat in industria turismului online si revenue cat si in managementul distributiei. De asemenea, ei vin cu filosofia libertatii si inovatiei – nicio restrictie, nicio limita, nicio regula. Cu toate astea, ne facem treaba.

YieldPlanet are multe birouri de vanzare in intreaga lume: Statele Unite, Franta, Spania, Polonia, Cehia, Argentina si Romania. YieldPanet devine unul din cei mai importanti furnizori de solutii pentru industia hoteliera. Unele din cele mai avansate hoteluri folosesc YieldPlanet pentru a-si creste afacerea.